aboutus

Shenzhen MingYan Technology Co., Ltd

Shenzhen MingYan Technology Co., Ltd Shenzhen MingYan Technology Co., Ltd Shenzhen MingYan Technology Co., Ltd Shenzhen MingYan Technology Co., Ltd Shenzhen MingYan Technology Co., Ltd
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Wereldwijd
Merken: MingYan
Aantal werknemers: 30~50
Opgericht Jaar: 2011
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

De Technologieco. van Shenzhenmingyan, Ltd is een professionele SMT-maker van het productielijnmateriaal die in Shenzhen sinds 2011 wordt gevestigd. Wij hebben jaar-ervaring meer dan 10 op machines en wij kunnen niet genormaliseerde douanemachines en machinedelen ook maken om aan de eisen van onze klanten te voldoen.

 

Onze 2 hoofden en 4 hoofdendesktop SMT plukt en plaatst machines is voor de meerderheid van klein en middelgroot SMT vervaardigend onderzoek & ontwikkelingenorganisatie, LEIDENE Lichten, Bestuurder Cards of om het even welke Gelijkaardige Soorten de Productie van Faciliteiten. Onze 6 hoofden, 8 hoofden en 12 hoofden verticale standaardmachine van hoge snelheidssmt is voor de grote fabrieken van de volumeproductie. Wij verstrekken one-stop SMT-oplossing aan verschillende klanten.

 

Wij zijn zeer scherp om tot studie met de recentste SMT-technologie te blijven, hebben wij vertrouwen om meer kwaliteitsproducten te creëren. Wij nemen de naverkoopdienst aangezien het belangrijkste ding, gelieve niet om met ons te aarzelen te contacteren als u om het even welke vragen of nieuwe ideeën hebt.

   

Geschiedenis

In 2011, realiseerden wij onze producten een goede kans hebben aan het onder ogen zien van de internationale markt aangezien onze machines zeer goed is in China terugkoppelen. Zo begonnen wij onze internationale zaken, en fabriek in Shenzhen plaatsen.

 

In 2012 die, werkt het bedrijf de technologie en het onderzoek uit Desktopoogst uit van SMT en plaatst machine op onze overvloedsexpereince wordt gebaseerd in Machines. De innovatie is onze kern, en wij zullen houden werkend om meer producten te creëren.

 

 

In 2014, hebben wij uit oogst onderzocht en machine met visueel identificatiesysteem CHMT48V geplaatst, dat de loodtechnologie in kleine Desktop P&Ps in China is. Wij zullen aan elk vereiste en overschrijden voldoen onze cliënt zou vragen of nodig zou hebben.

 

Nu hebben wij heel wat gebruikers rond de wereld, hebben wij vertrouwen om meer hoogte tot stand te brengen - kwaliteitsproduct.

Dienst

 

De standaardpakketdienst:


Het pakket van onze P&Ps is standaard de uitvoer houten pakket om de schade tijdens het vervoer te vermijden.

 

De vervoersdienst:
 

1. Het verschepen door TNT/DHL/Fedex uitdrukkelijke huis-aan-huis.

 

          Voor pakket onder 200kg, kunt u TNT, DHL, Fedex gebruiken of ander exprespostbedrijf, het is de huis-aan-huisdienst, neemt het 5-8 normaal dagenlevering.  Gelieve te nemen nota van invoerrechten, zijn de belastingen en de lasten niet inbegrepen in de puntprijs of de verschepende lasten. Deze lasten zijn de kopersverantwoordelijkheid.

 

 

2. Het verschepen door lucht/overzees.

          Voor grote hoeveelheden, boven 500kg, kon u lucht of overzeese levering gebruiken.

          FCA: Wij zullen de goederen aan pakhuis in China verschepen door koper wordt gevraagd, zal het luchtbedrijf helpen internationale vlucht aan schipgoederen schikken uw plaats die. De lucht verschepende prijs is de verantwoordelijkheid van de koper.

          CIF: Het betekent goederen naar de meest dichtbijgelegen zeehaven van kopers door overzeese te verschepen verzend, ongeveer 18~40 dagen die tijd verschepen, heeft het het volgen geen informations, moet de koper inklaring plaatselijk doen en douanebelasting betalen, kon u een agent gebruiken om elk lokale dingen te doen en de goederen te leveren aan uw plaats.

 

          FOB: Het betekent u de scheepvaartmaatschappij kunt schikken, zullen wij de goederen aan de zeehaven in China volgens uw bericht verschepen, en wij zullen alle lokale dingen in China doen. Nadat de goederen de haven van China verlaten, is andere prijzen de verantwoordelijkheid van de koper.

 

3. Het verschepen aan Rusland.

          Wij zullen de goederen door vliegtuig, koper geen behoefte verzenden om eender welke belastingenplicht te betalen, eerst zullen wij de goederen aan Moskou verschepen, zal de bevrachter al cutomsontruiming doen, zal de bevrachter belastingen vooraf betalen. Nadat de goederen Moskou aankwamen, lokale levert uitdrukkelijk van Rusland de goederen aan uw plaats. Zo te hoeven de koper niet om zich over het belastingsprobleem ongerust te maken.

Het verschepen de tijd is ongeveer 18~35 werkdagen! het heeft detail het volgen aantal en het volgen informations.

          Het volgen website: https://www.17track.net/ru

 

4. Verbeter direct van onze fabriek.

U kon uw eigen cargadoor of uw DHL/TNT/Fedex-rekening gebruiken. U kunt hen schikken verbetert direct van onze fabriek.

           Of als u om het even welke forwarder in China hebt, kunnen wij de goederen aan uw forwarder direct verschepen. Wij zullen al verpakkingsdetail naar u vooraf verzenden.

 

 

YouTubekanaal:  (vele trainning video's daar)

https://www.youtube.com/channel/UCKRczL5Hywx59M_2SWGJOsA/videos

 

E-mail:  Adam@smtpickandplacemachines.com

Telefoon WhatsApp: 0086 135 106 75756

 

 

 

HS CODE: oogst en plaatsmachine: 8479896200

HS CODE: terugvloeiingsoven: 8514109000

HS CODE: stencilprinter: 7616999000

HS CODE: SMT-toebehoren: 8479909090

 

 

 

Garantie:

 


De volledige machine heeft een garantieperiode van 1 jaar vanuit de tijd van aankoop en de levenslange dienst,
 steun evenals een levering op lange termijn van de fabrieksprijs. (Kunstmatige schade behalve)


Wij verlenen de online dienst van Q/A en van het van de het oplossen van problemensteun en technische advies. Verleen de één tot één naverkoopdienst.

 

Als uw machine of machinedeel tekort op vervoer zijn, neem gelieve foto's en naar onze e-mail te verzenden, zullen wij plaatsing van beschadigde delen aan u spoedig maken.

 


Elke die machine 100% goed vóór schip uit wordt getest.


Technologie-steun:

Naam: M. Ben Fong

E-mail: service@smtpickandplacemachines.com

 

 

Wij hebben professionele technici en verantwoordelijke verkoop, die e-maildienst maandag-Zondag aanbieden. U zou een reactie moeten ontvangen binnen 24 uren per post service@charmhigh-tech.com. Wij zijn bereid om uw probleem op te lossen.

Gelieve te voelen vrij om met ons later de dienstpersoneel te contacteren wanneer zodra om het even welke hulp vereiste, wij ons beste zullen doen met de problemen te helpen.

 

 

Ons Team

Wij hebben ons eigen onderzoek en ontwikkelingsteam met een professioneel beheersteam, verkoopteam en de dienstteam allen geëngageerd om u te dienen.

 

 

 

China Shenzhen MingYan Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

China Shenzhen MingYan Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

Contactgegevens