products

De Terugvloeiingsoven 300*320mm van T962A Benchtop Post van de de Verwarmer de Infrarode BGA Herwerking van 1500w IC voor SMD SMT

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Charmhigh
Certificering: CE
Modelnummer: T962A
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: $280
Verpakking Details: Ingepakt in 5cm EPE schuim ten eerste, en dan versterkt met houten geval voor buitenverpakking
Levertijd: 2-5 ontvingen de werkdagen na uw betaling
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 200pcs per maand
Gedetailleerde informatie
opnieuw plaatsen oven: T-962A Het solderen Gebied: 1500w/300 x 320 mm
Temperatuurbereik: 0°C-280°C Procescyclus: 1~8 min
Hoog licht:

smd terugvloeiingsoven

,

de oppervlakte zet solderende post op


Productomschrijving

De Oven T962A 300*320mm Infrarode IC de Verwarmerbga SMD SMT Herwerking Sation van de Benchtopterugvloeiing van 1500w
 
 
De INFRARODE IC-VERWARMER T962A is een micro- bewerker gecontroleerde terugvloeiing-oven. Het kan voor effectief het solderen diverse componenten van SMD en BGA-worden gebruikt. Het gehele het solderen procédé kan automatisch worden voltooid en het is zeer makkelijk te gebruiken. Deze machine gebruikt een krachtige infrarode emissie en een omloop van de hete luchtstroom, zodat wordt de temperatuur gehouden zeer nauwkeurig en gelijk verdeeld.
A windowed lade wordt ontworpen om het werkstuk te houden, en toestaat veilige het solderen technieken en de manipulatie van SMD/BAG en andere kleine elektronische delen opgezet bij een PCB-assemblage. T962 kan worden gebruikt om soldeersel automatisch te herwerken om slechte soldeerselverbindingen te verbeteren, verwijderen/vervang slechte componenten en voltooi kleine techniekmodellen of prototypen.
 
Eigenschappen:
(1) een groot infrarood het solderen gebied. Efficiënt het solderen gebied: 300*320mm; dit verhoogt de gebruikswaaier drastisch van deze machine en maakt tot het een economische investering.
(2) keus van verschillende solderende cycli. De parameters van acht solderende cycli worden vooraf bepaald en het volledige het solderen procédé kan automatisch voltooid van Preheat, en Terugvloeiing door om doorweken neer te koelen.
(3) speciale hitte omhoog en temperatuurgelijkmaking met alle ontwerpen. Gebruikt tot 800 Watts van energie het efficiënte Infrarode verwarmen en luchtcirculatie aan terugvloeiingssoldeersel.
(4) ergonomisch praktisch en gemakkelijk in werking gesteld ontwerp. Goed bouw kwaliteit maar tegelijkertijd toe lichtgewicht en een kleine voetafdruk staat T962 gemakkelijk vervoerd plaatste of bank te zijn opgeslagen.
(5) groot aantal beschikbare functies. T962A kan chef--meest eyed of dubbel-gezichtspcb solderen inscheept stukken, bijvoorbeeld SPAANDER, SOPPEN, PLCC, QFP, BGA enz. Het is de ideale herwerkingsoplossing van enige looppas aan kleine gegroepeerde productie op bestelling.
 
Specificaties:
 Model: T962A
 Efficiënt het Solderen maximum gebied: 300 x 320mm
 Geschatte macht: 1500W
 Temperatuurwaaier: 0°C-280°C
 Procescyclus: 1~8 min
 Voltage: 110V~240V
 Frequecy: 50Hz~60Hz
 Productgrootte: 430×370×260mm
 Verpakkingsgrootte: 510×450×330mm
 Netto gewicht: 13kg
 Brutogewicht: 14kg
 
Verpakkingslijst:
1 Infrarode IC Verwarmer van x t-962A
1 x-Machtskabel
1 x-Zekering (110V: 10 A; 220V: 8 A)
1 x-Gebruikershandleiding (CD) 
 
Inleiding
 
De INFRARODE IC-VERWARMER t-962A werken automatisch door microcomputercontrole. Wij keuren snelle infrarode straling voor het verwarmen en cirkel-wind goed om temperatuurgelijkmaking te doen, zodat is de temperatuur in de lade zeer nauwkeurig en evenwicht.
 
Het is makkelijk te gebruiken en het gehele het solderen procédé zal automatisch worden gedaan.
 
Het kan ongelijkheids aan solderen-verzoek van SMDBGA voldoen en kan solderend het slimste stuk.
 
Het kan ook het bilaterale solderen voor de PCB-raad doen.
 
Van de zwakheids controlerende techniek en maakt de viualization-lade werkbank, het gehele het solderen procédé dat bij uw observatie wordt voltooid.
 
Het hoogst betrouwbare ontwerp, maakt u aangenaam en herverzekering wanneer het gebruiken van het.
 
Het apparaat wordt aangedreven door standaard110vac 50/60HZ (220VAC-het Model is beschikbaar).
 
Het gebruikersinterface wordt uitgevoerd als T962A-inputsleutels en een LCD vertoning. De vooraf ingestelde het verwarmen Wijzen worden door gebruikersinteractie met thermische cyclusvooruitgang geselecteerd die op LCD vertoning wordt waargenomen.
 
T962A kan gebruikt „terugvloeiings“ soldeersel zijn om slechte soldeerselverbindingen automatisch te verbeteren, verwijderen/vervang slechte componenten en voltooi kleine techniekmodellen of prototypen. 
 
A windowed lade wordt ontworpen om het werkstuk te houden. De thermische cyclusnauwkeurigheid wordt gehandhaafd door de gesloten controle van de lijnmicrocomputer met infrarode verwarmers, thermokoppel en de doorgevende lucht.
 
(1). Het grote cubage het solderen areaAnd het solderen maximum gebied van t-962A is 300×320mm.
 
(2) vele keuzen van temperatuurgolf
Er zijn acht soorten de golven van de temperatuurparameter die voor u worden verstrekt te kiezen, kunt u ook de machine met HM-Heating.And in werking stellen daar bent koelventilator met de machine. Het gehele het solderen procédé zal automatisch volledig zijn. Het is zeer gemakkelijk te werken
 
(3) speciale hitte omhoog en temperatuurgelijkmaking met al ontwerp.
De output de macht bereikt aan 1500W (t-962A), snelle infrarode straling die met wind-omloop wordt gecombineerd, maakt de temperatuur in de lade en gelijkheid nauwkeuriger. Het gehele het solderen procédé dat automatisch volgens de golven van de temperatuurparameter moet worden voltooid u kiest. 
 
(4) vermenselijkt wetenschap en technologie uitstekend artikel.
Firma van externe verschijning, verrichting met visualisatie, hagel-medeverrichtingsinterface, het perfecte project van de temperatuurgolf, van begin uiteindelijk te tonen dat de wetenschap en de technologie de wortel zijn.
Lichtgewicht en kleine cubage zal meer geld voor u besparen, de geplaatste Desktop, kan meer plaats voor u ook besparen. De eenvoudige werkende instructies, maken u de machine gemakkelijk gebruiken.
 
(5) perfecte functiekeus.
Met de functie „terugkeer het solderen die, het drogen, hittebehoud, snel“ op de machine koelen. Het kan solderend het slimste stuk, als CHIPSOPPLCCQFPBGA enz. Het kan gebruikt om het product gom-vaste lichaam te draaien, is de kringsraad het hete verouderen, handhaaft de PCB-plank en diverse werken. Het zal aan elk soort commerciële onderneming worden tevredengesteld, ontwikkelt het bedrijf zich uitgebreid en de kleine hoeveelheidsvraag van productie.
 
Terugvloeiingsoven T962A:
De Terugvloeiingsoven 300*320mm van T962A Benchtop Post van de de Verwarmer de Infrarode BGA Herwerking van 1500w IC voor SMD SMT 0 
 De Terugvloeiingsoven 300*320mm van T962A Benchtop Post van de de Verwarmer de Infrarode BGA Herwerking van 1500w IC voor SMD SMT 1
De Terugvloeiingsoven 300*320mm van T962A Benchtop Post van de de Verwarmer de Infrarode BGA Herwerking van 1500w IC voor SMD SMT 2
De Terugvloeiingsoven 300*320mm van T962A Benchtop Post van de de Verwarmer de Infrarode BGA Herwerking van 1500w IC voor SMD SMT 3
De Terugvloeiingsoven 300*320mm van T962A Benchtop Post van de de Verwarmer de Infrarode BGA Herwerking van 1500w IC voor SMD SMT 4
De Terugvloeiingsoven 300*320mm van T962A Benchtop Post van de de Verwarmer de Infrarode BGA Herwerking van 1500w IC voor SMD SMT 5
De Terugvloeiingsoven 300*320mm van T962A Benchtop Post van de de Verwarmer de Infrarode BGA Herwerking van 1500w IC voor SMD SMT 6
De Terugvloeiingsoven 300*320mm van T962A Benchtop Post van de de Verwarmer de Infrarode BGA Herwerking van 1500w IC voor SMD SMT 7
  
 
 
Q1: Wat is de productietijd van uw producten? (Hoe lang u mijn goederen moet voorbereiden?)
 
A: 2-3 dagen voor 1-3 eenheidsmachine. 5-15 dagen voor massaproduktieorden (die op verschillende hoeveelheden worden gebaseerd).
 
Q2: Hoe u mijn goederen aan me zult leveren?
 
A: Wij verschepen gewoonlijk door internationaal uitdrukken zoals DHL, UPS, Fedex, krijgt TNT om onze klanten toe te laten 

hun goederen snel. Voor grotere hoeveelheid, schip door de lucht of door overzees.
 
Q3: Hoe lang moet ik vóór mijn goederen aankomen wachten?
 
A: 3-7 dagen voor internationale uitdrukkelijk. 5-8 dagen voor luchtvervoer. 20-40 dagen voor overzees vervoer.
 
Q4: Wat is uw productkwaliteit?
 
A: Onze grondstoffen worden gekocht van gekwalificeerde leveranciers, beste qaulity in China. En onze ingenieurs allen meer dan 20 jaar expereinces in Machines hebben, verzekeren goede kwaliteit en functies. Nu koppelt de Kwaliteit van CharmHigh en is beter dan andere merken in China terug.  
Garantie: 
De volledige machine heeft een garantieperiode van 1 jaar vanuit de tijd van aankoop en lifelong dienst 
steun evenals een levering op lange termijn van de fabrieksprijs. (Kunstmatige schade behalve)
Wij verlenen de online dienst van Q/A en van het van de het oplossen van problemensteun en technische advies. Verstrek één aan  

de naverkoopdienst. 
Als uw machine of machinedeel tekort op vervoer zijn, neem gelieve foto's en naar onze e-mail te verzenden, zullen wij plaatsing van beschadigde delen aan u spoedig maken.
Elke machine 100% test goed vóór schip uit.
Technologie-steun:
Kimi Menigte: 0086 135 106 75756
Skype: kimiliu89. 
E-mail: kimi@charmhigh-tech.com
 
De standaardpakketdienst:
Het pakket van onze P&Ps is standaard de uitvoer houten pakket om de schade te vermijden tijdens het vervoer.
 
De vervoersdienst:
 
Voor pakket onder 200 kg, kunt u DHL, Fedex gebruiken of ander exprespostbedrijf, voor grote hoeveelheden, u kon overzeese levering gebruiken. 

Contactgegevens
Adam Chen

Telefoonnummer : +86 135 106 75756

WhatsApp : +008613510675756